100% nöjda kunder

Vi arbetar tillsammans med dig för att ta fram en unik och personlig lösning för din badrumsrenovering.

Rätt behörighet

På DVBygg har vi kunskap och behörighet som uppfyller alla krav för arbete i våtutrymme.

Noggrannhet och kontroll

En signifikant del av ett väl genomfört arbete handlar om att eftersträva kvalitet och noggranhet vilket är något vi tillämpar till 100%.

Kostnadseffektivt

Hos oss får du förutom kostnadadsfri offert, även förslag och gratis transport. Vår målsättning är att renoveringen ska gå så fort som möjligt utan att tumma på kvaliteten.

Specialister på badrumsrenovering

Bild på kakelplattor

Att besluta sig för att renovera badrum är en långsiktig investering som dessutom ökar värdet på din bostad. Därför arbetar vi tillsammans med dig för att ta fram en fungerande och kvalitativ lösning för just din badrumsrenovering. Vi på DVBygg kan det här med att renovera badrum, vi har gjort detta i många år och har kunskapen och erfarenheten.

Förutom att lägga kakelplatttor eller klinkers har vi även en detaljfokus som ger det lilla extra. Vi kan förverkliga dina badrumsdrömmar med skräddarsydda och behovsanpassade lösningar utan att ge avkall på design, funktion och kvalitet. Är du osäker på vilket badrum som passar dig? Kontakta oss, vi hjälper dig gärna.


Utnyttja ROT-avdraget

Villaägare och bostadsrättsinnehavare får göra ett skatteavdrag med 50 % på belopp upp till maximalt 100 000 kronor när man anlitar en hantverkare för renovering, ombyggnad eller tillbyggnad av bostaden. På DVBygg följer vi de regler som finns och vi hjälper dig att få del av det fördelaktiga ROT-avdraget.


Passionerade och Pålitliga

Vi älskar det vi gör och genom att anlita oss kan du vara säker på att få önskade effekter. Förutom att vi är ett behörigt företag när det gäller våtrumsarbeten är vi också försäkrade hos Länsförsäkringar.


Nöjda Kunder

Att renovera badrum är vår specialitet, att du blir 100% nöjd är vår målsätting. Våra nöjda kunder är ett exempel på varför vi älskar att göra det vi gör. Se exempel på vad vi har gjort.